SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tenhults IF
TILLSAMMANS GÖR VI DET MÖJLIGT

De blev prisade på årsmötet
2024-02-21 21:18

Traditionsenligt delades det ut mängder av priser och utmärkelser under årsmötet. Alltifrån årets spelare i representationslagen till årets ledare och TIF:s hederpris. Här nedan följer alla pristagare från 2023.

Årets ledare – till minne av Åke "Jocke" Johansson: Jan Fransson (ledare för innebandy P12/13, fotboll P13 samt innebandysektionen).

 

Ur motiveringen: "Han steg fram i en tid när innebandyn saknade driv och engagemang i de yngre åldrarna. Han har drivit på, engagerat killarna och varit tongivande i ledarstaben för de yngre killarna...//... Han är uppskattad av såväl tränarkollegor som föräldrar och barn. Dessutom brinner han verkligen för TIF och att våra ungdomar ska röra på sig."

 

Årets hederspris: Niclas Blychert (huvudtränare innebandy herr).

 

Ur motiveringen: "Han har gjort stora insatser för innebandyn i Tenhults IF under många år... // ... Han är inte bara ledare, utan fixar också mycket runt omkring laget för att skapa bra förutsättningar. Till alla matcher ser han till att det finns matchvärdar, kiosk, halva potten och folk till sekretariatet. Dessutom planerar han alla resor till bortamatcher – som många gånger är långt bort."

 

Årets herrspelare fotboll: Oscar Lundell.

 

Ur motiveringen: "Han spelade en avgörande roll för säsongen 2023 och har Tenhults IF som moderklubb. Redan vid 22 års ålder har han också blivit den naturliga lagkaptenen. Han är en lojal lagspelare som alltid arbetar hårt både på träning och match. Han är ett föredöme när det gäller klubbens värdeord: gemenskap, delaktighet, glädje och respekt."

 

Årets damspelare fotboll: Maja Svensson.

 

Ur motiveringen: "Maja Svensson har under året ställt upp i alla väder. Hon är sedan tidigare målvakt, men har sadlat om till utespelare där hon trivs. Trots detta ställde hon upp som målvakt under ett flertal matcher i år när det var skadekris. Oavsett position bidrar hon alltid med mycket bra insatser och hade stor del till lagets positiva resultat under 2023."

 

Årets domare: Oscar Davidsson.

 

Ur motiveringen: "Under året har han gjort många bra domarinsatser. Han har utvecklats som domare och är uppskattad av alla lag han dömer. Han är tydlig och bestämd i sina domslut, lugn under tryck och framför allt löpvillig."

 

Jockes kille: Melvin Johansson.

 

Ur motiveringen: "De senaste åren har han tagit stora steg i sin utveckling – både på och utanför fotbollsplanen. Flera motståndartränare har kommit fram till oss ledare efter matcher och berömt honom för vilken duktig målvakt han är. Han ligger ständigt i topp i träningsstatistiken och har vunnit flera träningspriser genom åren. Till träningarna kommer han alltid med en bra inställning och är även bra på att peppa i gång laget när det behövs."

 

Jockes tjej: Amanda Lindgren.

 

Ur motiveringen: "Ges till en tjej som hela tiden vill fortsätta utvecklas och jobbar hårt på träningarna. Hon är dessutom en av lagets viktigaste spelare med sitt spel och bidrar enormt till att laget har lyckats prestera så bra som de gjort."

 

Årets herrspelare, innebandy: Delas ut efter säsongen är färdigspelad.

 

TIF:s silvernål (20 år)

Henrik Pettersson

 

TIF:s bronsnål (15 år)

Björn Ydreborg

Henrik Pettersson

 

Smålands FF 10-årspris

Martin Karlberg

Andreas Ahlgren

Daniel Nilsson

Henrik Pettersson

Björn Ydreborg

Markus Åman

Thomas Johansson

Mattias Fejes

 

Smålands FF 5-årsdiplom

Anders Råsmar

Stefan Magnusson

Matilda Käck

Anton Hultin

 
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Huvudsponsor
Guldsponsorer
Silversponsor