SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tenhults IF
TILLSAMMANS GÖR VI DET MÖJLIGT
Fotboll P13

P13

Vi är ett härligt gäng killar som älskar att träna fotboll och spela matcher. På den här sidan kommer ni att kunna följa vår fotbollsresa med träningar, matcher och cuper. I sommar åker vi för andra året i rad till Vimmerby och spelar Bullerby cup och det ser vi verkligen fram emot. 

 

Är ni sugna på att möta oss i en träningsmatch hör gärna av er till någon av våra fantastiska tränare;) 

Träningsdag och spelarmöte
2024-04-20 15:22

Idag har vi haft träning och spelarmöte inför den kommande säsongen. Vi började med ett 2h träningspass, därefter pizzalunch och sedan avslutade vi med ett spelarmöte. 

 

På spelarmötet pratade vi om upplägget för säsongen med träning, matcher och cuper. Vi diskuterade olika dilemmafrågor som kan uppstå i ett lag och vi diskuterade oss fram till hur vi vill ha det i vårt lag. 

 

I vårt lag:

- Respekterar vi alla såväl spelare som ledare. 
- Vi peppar och uppmuntrar varandra. 
- Vi talar till varandra på ett schysst sätt och med ett vårdat språk. 

 

Vi pratade också om vad vi kan hitta på för andra roliga saker tillsammans förutom fotboll och efter mötet var flera av oss fortsatt sugna på lite fotboll så vi körde lite till medans våra tränare vilade ut sig inne i klubbstugan. 

 

Nu är vi taggade och redo för vårens serie som drar igång på tisdag med en bortamatch mot Habo IF. 

 

 

 
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Huvudsponsor
Guldsponsorer
Silversponsor