SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tenhults IF
TILLSAMMANS GÖR VI DET MÖJLIGT

Kjetil Johansen ansluter som spelarutvecklare i herrlaget
2024-01-18 10:17

Vi har glädjen att presentera ännu ett nytillskott till herrlagets ledarstab 2024.
Den välmeriterade Kjetil Johansen, som de senaste två åren har tränat Nässjö FF i division 2, ansluter som spelarutvecklare för våra seniorlag och blir därmed ytterligare en resurs i verksamheten.
– När frågan kom om jag ville vara med och påverka Tenhults IF:s verksamhet var det lätt att svara ja, säger Kjetil.

Det här är inte första gången som Kjetil bidrar till Tenhults IF. I sin roll som fotbollsutvecklare i Smålands Fotbollförbund har han funnits till hjälp för en hel del ungdomslag genom åren. Men nu är det alltså seniorspelarna som är i fokus.
– Klubben har en fantastisk organisation med en miljö som utvecklar hela människan. Det ska bli kul att få vara med som spelarutvecklare och bollplank på seniornivå tillsammans med Ninos. Han är en väldigt skicklig tränare som kommer att ta Tenhult upp i seriesystemet, säger Kjetil.

Parallellt under säsongen kommer Kjetil Johansen också att ha ett uppdrag som assisterande tränare i klassiska Åtvidabergs FF, som i år spelar i division 2. Det gör att han finns på plats på Kabevallen en till två gånger i veckan.
– Vi är väldigt glada och tacksamma till Åtvidaberg att vi kunde hitta en lösning som gjorde att vi fick möjlighet att plocka in Kjetil i Tenhults IF. Han är en enormt duktig tränare, som kommer att göra stor nytta för våra många unga och talangfulla spelare i herrseniorlaget, säger Tenhults IF:s ordförande Mattias Fejes.

 
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Huvudsponsor
Guldsponsorer
Silversponsor