Beställ TIF-kläder på Intersport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tenhults IF
TILLSAMMANS GÖR VI DET MÖJLIGT

Nya gymmet har öppnat: "Bra för TIF och hela samhället"
2024-01-06 07:24

I onsdags invigdes nybyggda Berga Träningsstudio alldeles intill Kabevallen. Något som Tenhults IF:s ordförande Mattias Fejes gläds åt och kommer att skapa mängder av positiva synergier. 
– Det blir ytterligare ett lyft för Tenhult som samhälle och stärker Kabevallen som en central punkt på orten, säger han.
– Det känns helt fantastiskt att kunna öppna dörrarna. Nu ser jag fram emot ett ännu närmare samarbete med föreningen, säger ägaren Anna Oscarsson.

Berga Träningsstudio har funnits i Tenhult sedan 2004. Men efter många år i samma lokaler har Anna Oscarsson under de sista åren funderat på hur hon ska kunna erbjuda bättre förutsättningar för alla i Tenhult med omnejd att träna på en modern anläggning. Till slut föll valet på att bygga en helt ny träningsstudio, i anslutning till Kabevallen. Något hon ser som en stor fördel.
– Exempelvis kan de föräldrar som lämnar av sina barn och ungdomar för fotbollsträning passa på att träna själva precis intill. Dessutom finns det möjlighet att se på fotbollsträningarna samtidigt genom de stora fönstren som vetter mot konstgräsplanen, säger Anna. 

 

Även Tenhults IF:s ordförande Mattias Fejes har sett fram emot invigningen av det nya gymmet. 
– Förhoppningsvis kommer det att gynna såväl Berga som oss som förening. Berga har varit en trogen samarbetspartner under många år och nu kan vi utveckla det partnerskapet ytterligare. Inte minst genom att kunna erbjuda alla våra medlemmar att kunna träna på ett modernt gym precis intill Kabevallen. Dessutom kan vi framöver genomför exempelvis såväl försäsongs- som rehabträning i närheten av vår anläggning.

 

Förutom ett stort gym med många nya maskiner och utrustning kommer Nya Berga Träningsstudio att innehålla såväl en spinningsal som en sal för gruppträning. 
Där finns träningsmöjligheter och pass som passar de flesta, allt från barngrupper till seniorpass. Ett mål Anna har är att fortsätta att ha den familjära känslan på anläggningen.
– Jag vill att alla ska vara välkomna och känna sig bekväma att träna på sin nivå, med sin ambitionsnivå. Under alla år har vi haft en riktigt familjär atmosfär, där många nya bekantskaper har skapats, vilket vi vill fortsätta med. 
– Jag är så spänd på att se hur min nya anläggning kommer att tas emot och jag hoppas att många ser fördelen med att träna på hemmaplan – på en modern anläggning med duktiga instruktörer.

 

Vill du träna på Berga? TIF-medlemmar har rabatt!
Som TIF-medlem får du 10 procent rabatt på ditt medlemskap på Berga Träningsstudio. 

 

Ungdom, 11–15 år
Ingen bindningstid: 249 kronor/månad 
3 månaders bindningstid eller längre: 199 kronor/månad

 

Ungdom, 16–20 år
6 månaders bindningstid: 314 kronor/månad
12 månaders bindningstid: 269 kronor/månad
18 månaders bindningstid: 224 kronor/månad

 

Senior, 21 år
6 månaders bindningstid: 359 kronor/månad
12 månaders bindningstid: 314 kronor/månad
18 månaders bindningstid: 269 kronor/månad

 


Nyhetsarkiv
 
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Huvudsponsor
Guldsponsorer
Silversponsor