SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tenhults IF
TILLSAMMANS GÖR VI DET MÖJLIGT
Fotboll Herr A

Referat: Tenhults Idrottsförening - IK Vista
Uddamålsförlust mot Vista för ett rekordungt TIF
2024-02-12 13:31

Under lördagen spelades årets första träningsmatch. Och det var förra säsongens seriesegrare IK Vista som stod för motståndet. En match som Vista vann med 2–1 på en snöig och svårspelad plan. TIF:s mål gjordes i inledningen av den andra halvleken av Noel Ivansson.
– Vi står ändå upp bra mot ett division 3-lag. Skapar en hel del, samtidigt som vi inte släpper till särskilt många chanser bakåt, sammanfattar Ninos Töre.

Årets säsong i gång med full kraft
2024-01-24 20:01

Nu är säsongen 2024 i full gång – med tre pass i veckan under försäsongen. Dels på vårt fina konstgräs, dels på det nybyggda Berga-gymmet alldeles intill Kabevallen. 

 

Enligt serieförslaget från Smålands Fotbollförbund hamnar vi återigen i division 4, där vi ställs mot nästan idel bekanta lag. Nya från i fjol är Egnahems BK (uppflyttade från division 5), Hvetlanda GIF (nedflyttade från division 3) och Sävsjö FF (från division 4 västra). 

De ersätter IK Vista, Höreda GIF och Hultsfreds FK.

 

Men innan serien inleds ska det spelas träningsmatcher. I första matchen står just Vista för motstånden. Matchen spelas på Kabevallen den 10 februari, med avspark klockan 13.00. Övriga matcher hittar du på den här länken.

 
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Huvudsponsor
Guldsponsorer
Silversponsor